Güncel Haberler

Philadelphia, Houston’ı Yenerek Seriyi 7 Maça Çıkardı (Furkan 12 sayı, Alperen oynamadı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ve formda takımlarından Philadelphia 76ers konuk olduğu Batı’nın zayıf ekiplerinden Houston Rockets karşısında 111-91’lik skorla rahat bir galibiyet aldı ve serisini 7 maça çıkardı.

Bu sonuçla Sixers 39. maçında 23. kez kazanırken, Rockets ise 42. maçında 31. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 31 sayı, 13-13 s.atış, 8 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Tobias Harris 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Andre Drummond 13 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise ilk beş başlayıp 28 dakika süre alırken 2-4 3sayı, 3-6 2sayı isabetleriyle 12 sayı üretip istatistiklerine 6 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekledi.

Gordon’dan yoksun olan Rockets cephesinde ise Christian Wood 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Jalen Green 14 sayı, 5 ribaund, Daniel Theis 12 sayı, 3-5 3sayı, 4 ribaund ve kenardan gelen Josh Christopher 13 sayı, 3-7 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise ayak bileğindeki sakatlık devam ettiği bu maçta da süre alamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …