Güncel Haberler

Cleveland, Sacramento Deplasmanından Şansının Yardımıyla Çıktı (Cedi 15 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın flaş ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk olduğu Sacramento Kings karşısında yakaladığı üstünlüğü koruyamadı ama şansının yardımıyla son nefeste 109-108’lik skorla kazanmayı bildi. Sacramento adına Fox bitime 1 saniye kala bulduğu boş şutu kaçırdı.

Bu sonuçla Cavs 41. mçaında 23. kez kazanırken, Kings ise 43. maçında 27. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Jarrett Allen 18 sayı, 17 ribaund ile yıldızlaşırken, Evan Mobley 17 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Lauri Markkanen 15 sayı, 5 ribaund, Darius Garland 12 sayı, 5 ribaund, 11 asist ve kenardan gelen Kevin Love 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 31 dakika süre aldı ve 2-6 3sayı, 3-3 2sayı, 3-4 s.atış isabetleriyle 15 sayı üretirken istatistiklerine 3 ribaund ile 1 asist eklemeyi de başardı.

Kings cephesinde ise Tyrese Haliburton 21 sayı, 2 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Harrison Barnes 14 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribgaund, 2 asist ve kenardan gelen Buddy Hield 19 sayı, 5-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …