Güncel Haberler

Türkiye Kupası’nın İptali Gündemde (BSL’de Ertelenen Maç Sayısı 5 Oldu)

Tüm dünyayı yeni bir dalgayla sarmaya başlayan COVID-19’un etkileri, NBA, Euroleague ve yerel Avrupa liglerinden sonra ING Basketbol Süper Ligi‘ni de etkilemeye başladı.

Takımlardaki artan vakalar nedeniyle toplamda 5 maçın ertelenmesiyle beraber Şubat ayında ligin ilk 15 maçının ardından ilk 8 sırada yer alan takımların katılımıyla organize edilmesi planlanan Türkiye Kupası‘nın iptali gündeme geldi. Özellikle yoğun Euroleague fikstürünü de öne süren Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun TBF’ye iptal hakkında istekte bulundukları gelen haberler arasında.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Beko – Büyükçekmece ve Beşiktaş Icrypex – Petkim Spor maçları ertelenmişti. Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde 6 oyuncu da COVID-19 çıkması nedeniyle Denizli ekibinin Bahçeşehir Koleji ve Anadolu Efes maçlarının ertelendiği belirtildi. Ve son olarak Anadolu Efes’de 7 oyuncunun testlerinin pozitif çıkması nedeniye Yalovaspor ile oynayacakları maçın ertelendiği açıklandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …