Güncel Haberler

Chicago, DeRozan’ın Son Saniye Üçlüğüyle Indiana Deplasmanında Kazandı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Chicago Bulls, konuk olduğu Indiana Pacers‘ı DeRozan’ın son saniye üçlüğü sayesinde 108-106’lık skorla yendi.

Bu sonuçla Bulls 33. maçında 23. kez kazanırken, Pacers ise 36. maçında 22. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bulls’da maçı getiren üçlüğün sahibi DeMar DeRozan 28 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile en skorer isim olurken, Coby White 24 sayı, 6-7 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, Nikola Vucevic 14 sayı, 16 ribaund, 4 asist ve Zach LaVine 17 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pacers cephesinde ise Domantas Sabonis 24 sayı, 14 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Caris LeVert 27 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Justin Holiday 16 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund ve kenardan gelen Torrey Craig 10 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …