Güncel Haberler

Eksik Boston, Yılı Phoenix Galibiyetiyle Tamamladı

NBA Doğu Konferansı’nın play-off takımlarından Boston Celtics konuk ettiği Batı’nın zirve ortaklarından Phoenix Suns‘ı Tatum ile beraber 6 isminden yoksun olmasına 108-123’lük skorla geçti ve yılı galibiyetle kapatan taraf oldu.

Bu sonuçla Celtics 36. maçında 17. kez kazanırken, Suns ise 35. maçında 8. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Tatum ile beraber toplam 6 oyuncusundan yoksun olan Celtics’de Robert Williams 10 sayı, 11 ribaund, 10 asist, 5 blok ile triple-double performansına imza atarken, Jaylen Brown 24 sayı, 3-9 3sayı, 11 ribaund, 3 asist, Marcus Smart 24 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Grant Williams 15 sayı, 4 ribaund ve kenardan gelen isimler Josh Richardson 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Rome Langford 16 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Suns cephesinde ise Devin Booker 22 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Cameron Johnson 20 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, Jalen Smith 19 sayı, 7 ribaund ve Chris Paul 14 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …