Güncel Haberler

Miami, Houston’ı Deplasmanda Yendi (Ömer Faruk’dan double-double, Alperen sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Miami Heat, deplasmanda Houston Rockets‘ı 120-110’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takım da 36. maçlarını geride bırakırken Heat 23. galibiyetini elde etti, Rockets ise 26.kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 37 sayı, 2 asist, 2 blok ile maçın en skorer ismi olurken, kenardan gelen Kyle Guy 17 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Tyler Herro 16 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise yine ilk beş başlayarak 29 dakika sahada kaldı ve 5-11 2sayı isabetiyle 10 sayı üretip istatistiklerine 13 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, 2 blok eklemeyi başardı.

Rockets cephesinde ise kenardan gelen Jae’Sean Tate 22 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkan isim olurken, Christian Wood 18 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Eric Gordon 15 sayı, 3-8 3sayı, 4 asist ve Jalen Green 16 sayı, 2-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular. Diğer milli oyuncumuz Alperen Şengün ise maalesef sakatlandı ve maçı tamamlayamadı. 7 dakika sahada kalabildi, 1-1 3sayı, 3-4 s.atış isabetleriyle 6 sayı üretip istatistiklerine 1 ribaund, 1 asist, 1 blok ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …