Güncel Haberler

Monaco, Maccabi Engelini Son Nefeste Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Maccabi Tel Aviv‘i son nefeste 82-76’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takım da 7-11 derecesine ulaştılar ve Maccabi averajla 13., Monaco ise 14. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Monaco’da Mike James 12 sayı, 2 ribaund, 13 asist ile yıldızlaşırken, Donatas Motiejunas 16 sayı, 2 ribaund ve Alpha Diallo 16 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Maccabi cephesinde ise Scottie Wilbekin 31 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı ama galibiyet için yeterli olamadı. Ante Zizic de 10 sayı, 7 ribaund, 2 blok ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …