Güncel Haberler

Koç Ernak, Afyon Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta erteleme açında Darüşşafaka konuk olduğu HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 64-115’lik skorla farklı yendi.

Karşılaşmanın adından Daçka’nın koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Öncelikle, Afyon takımı adına mücadele eden genç basketbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hem Basketbol Gelişim Ligi’nde, hem de burda kulüplerini en iyi şekilde temsil ediyorlar. Kulüp için zor bir durum, Afyon çok güzel bir basketbol şehriydi. Öncelikle başkan Cömert Küce, geçen senelerde Can Sevim, bu sene Faruk Beşok ve ekibi bu şehirde basketbolu yaşatmak için büyük çaba gösterdiler. Maalesef ki gelinen noktada hepimize acı veren bir görüntü ortaya çıktı. Biz, rakibimize duyduğumuz saygı kadar kendimize de saygı duyuyoruz, ve bu sebeple bugün burda ciddi bir iş yapmaya çalıştık. Maç farklı bir şekilde sonlandı, ligin geri kalanında Afyon takımına başarılar diliyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …