Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’de Koç Sevim ile Yollar Ayrıldı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Petkim Spor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından faturayı koç Can Sevim‘e kesti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sözleşme taraflar arasında karşılıklı olarak feshedildi. Gelen haberlere göre İzmir ekibinin yeni koçu yakın zamanda açıklanacak ve öne çıkan aday Hakan Demir.

Kulüpten ayrılık için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

ING Basketbol Süper Ligi 2021-2022 Sezonu’nda 14 hafta süresince birlikte çalıştığımız Can SEVİM ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Can SEVİM’e katkıları için teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz.

Petkim Spor Kulübü

İzmir ekibi 14 haftanın ardından sadece 2 galibiyet alabildi ve puan tablosunun son sırasında yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …