Güncel Haberler

İDDİA: Panathinaikos, Jovic ile İmzaya Yakın (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, guard rotasyonunu güçlendirmeye hazırlanıyor.

Yoncalar, Nedovic’in sürekli sakatlanması, Ferrell ile yolların ayrılması ve Perry’den istenen verim alınamamasının ardından SDNA’nın haberine göre Stefan Jovic ile anlaşmak üzereler. Anlaşmanın tamamlanıp Ocak’ın ilk haftasında takıma katılması bekleniyor.

Sırp oyun kurucu hakkındaki analimizi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

30 yaşında olan 1.98 metre boyundaki tecrübeli guard, geçen sezon Khimki forması ile sadece 8 maçta görev almış ve ortalama 23 dakika sahada kalmıştı. Bu maçlarda ortalama 4.4 sayı, 2.0 ribaıund, 3.8 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti. Sakatlıkların etkisi sonrasında da Khimki’de yaşanan finansal problemler nedeniyle takımdan ayrılmıştı. Özetle onun adına neredeyse boş geçen bir sezondu.

https://youtu.be/EFpLqY4owOU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …