Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Kritik Maçı Öncesi Taylor’ın Durumu Belirsiz

Pınar Karşıyaka‘dan yıldız guardı Tony Taylor hakkında önemli açıklamalar geldi.

Temsilcimiz, FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde 22 Aralık Çarşamba günü Polonya’nın Slam Stal Ostrow takımı ile kritik bir maça çıkacak ve bu maç öncesi takımın tecrübeli yıldızı hakkında bir açıklama yaptı.

Kulüp tarafından 31 yaşındaki tecrübeli yıldız hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

Baba olmaya hazırlanan oyunumuz Tony Taylor, kız arkadaşının doğuma girmesi sebebiyle İzmir’de kalmış ve Polonya kafilesini dahil edilmemiştir. Oyuncumuz, doğumun durumuna göre kafileye sonradan katılacaktır.

Bu sezon Pınar Karşıyaka formasıyla Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde beş maçta süre alan Tony Taylor, bu maçlarda 6.8 sayı 2.2 ribaund 2.6 asist ve 5.6 verimlilik puanı ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …