Güncel Haberler

Tofaş, Formalite Maçında Kalev’e Son Nefeste Kaybetti

FIBA Şampiyonlar Ligi F grubu son maçında temsilcimiz Tofaş konuk olduğu BC Kalev karşısında son nefeste verdiği hücum ribaundu nedeniyle 72-70’lik skorla kaybetti.

Tofaş geçen hafta grup liderliğini garantilediği ve Kalev’in de son sırada kurtulma şansı olmadığı için sadece formalite icabı oynanan bir maçtı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Estonya ekibinde Silas Melson 23 sayı, 8-10 2sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyetin başmimarı oldu. Davion Berry 8 sayı ve JeQuan Lewis 7 sayı, 9 asist ile katkı verdiler.

Tofaş cephesinde ise Tomislav Zubcic 16 sayı, 4-8 3sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Elgin Cook 13 sayı, 5-6 2sayı, 4 ribaund, Francisco Cruz 10 sayı, 2 asist ve Jeremy Simmons 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 blok ile direnen diğer isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …