Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Baskonia Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Bitci Baskonia’yı 75-53’lük skorla rahat bir şekilde yenmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Çok önemli bir birlikteliğin ve savunma eforunun onaylandığı bir maç oldu. Takım savunması maçıydı. Bütün oyuncular inanılmaz odaklıydı. 7 top kaybı yapıldı ama bu tarz bir maç için kabul edilebilir. Şimdi önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor. Nando De Colo ve Vesely’nin performansının altını çizmem gerekiyor. İnanılmazlardı. Bir antrenör olarak benim için de çok keyif vericiydi.

Dikkatli olmamız gereken konular ve durumlar var. Bugün Booker kasığında bir şey hissettiği içi ikinci yarıda oynayamadı. Dyshawn Pierre’in dün ateşi vardı, o şekilde mücadele etti. Sabahki antrenmanda da Ahmet’in bileği döndü. Durumları değerlendirmemiz gerekiyor. Aynı şekilde Barthel’in eksikliği devam ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Savunmanın önemiyle ilgili soruya Djordjevic, “Bizim en önemli güçlerimizden biri savunma. Kazanmak istiyorsanız tabii ki savunma gerekiyor ama hücum da gerekiyor. Sezon boyunca bunun eforunu sergilememiz gerekiyor.” yanıtını verdi.

Galibiyetlerin oyunculaırn motivasyonunu arttırdığını belirten Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Her mağlubiyet hepimizin gururuna dokunur. Eve gittiğimizde tüm gece uyumuyoruz. Biz gururla mücadele ediyoruz. İyi şeyler yapmak, kazanmak özgüveni gerçekten arttırıyor. Oyuncuların özgüveni de daha iyi oynamamızı ve motive olmamızı sağlıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …