Güncel Haberler

Alperen, Kariyer Rekorları Kırdığı Cavs Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

NBA‘de Houston Rockets forması giyen genç yıldızımız Alperen Şengün, kariyer rekorları kırdığı gecenin ardından açıklamalarda bulundu.

Cleveland Cavaliers‘a 124-89 mağlup oldukları maçta 19 sayı – 11 ribaundla kariyer rekorlarını kıran Houston Rockets çaylağı Alperen Şengün maç sonrasında basın toplantısına katıldı.

Alperen’in ifadeleri:

(İlk çeyrekte maçtan ayrılmak zorunda kalan başantrenörleri yerine yardımcı koçun takımı yönetmesi üzerine) Ben zaten Koç John Lucas’ı başantrenör gibi görüyorum. Bu yüzden benim için çok fazla bir şey değişmedi. Her zaman saha içinde ve dışında onunla çalışıyoruz. O yüzden o bana yardımcı oldu ben de onun istediğini vermeye çalışarak ona yardımcı olmaya çalıştım. Skor ürettikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Sezon başından itibaren lige alışmaya başladım. İlk başlarda çekingen oynuyordum. Ama şimdi NBA’e alıştım. Şimdi takım arkadaşlarım da koç da bana güveniyor. Benim üzerimden oynuyorlar. Kendimi daha rahat hissediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Hiçbir şey için acele etmiyorum. Bazı şeyleri de değiştirdim. Uyuma düzeni, yemek düzeni gibi. Daha iyi hissediyorum.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …