Güncel Haberler

Rockets Asisten Koçu Lucas: “Alperen Üzerinden Oynamaya Devam Edeceğiz.”

Houston Rockets‘ın yardımcı koçlarından John Lucas, milli yıldızımız Alperen Şengün‘ün performansını yorumladı.

NBA’de Cleveland Cavaliers‘a 124-89 mağlup oldukları maçta başantrenör Stephen Silas’ın rahatsızlığı sebebiyle onun yerine görev yapan John Lucas, Alperen Şengün hakkında konuştu.

Lucas’ın 19 sayı – 11 ribaundla kariyer rekorlarını kıran Alperen hakkındaki ifadeleri:

Oyunu hakkında çok fazla çalışıyor. Koçlar olarak biz onu postta biraz daha kullanmak istiyoruz. Onu bir pas istasyonu olarak da kullanmaya çalışıyoruz, onun pas yeteneğinden faydalanıyoruz. Hala gidecek çok yolu ve özellikle savunmada çalışacağı çok şey var. Ama her geçen gün daha iyi oluyor. 19 sayı ve 11 ribauntla bu akşam çok iyi bir iş çıkarttı. Enerjisini iyi ayarladı. Onun üzerine oynamaya ve pas yeteneğinden faydalanmaya devam edeceğiz.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …