Güncel Haberler

Curry, Tüm Zamanların Üçlük Rekorunu Kırdı!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Golden State Warriors konuk olduğu New York Knicks‘i 105-96’lık skorla yenerken süper yıldız Curry de tüm zamanların üçlü rekorunu kırmayı başardı.

İki takım da 28. maçlarını geride bırakırken, Warriors 23. galibiyetini elde etti ve Knicks 16. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry kariyerindeki 2974. üçlük isabetine ulaşarak Ray Allen’ı geride bıraktı ve tüm zamanların en çok üçlük atan oyuncusu oldu. 5-14 3sayı isabetiyle 22 sayı üretirken istatistiklerine 3 ribaund ve 3 asist de ekledi. Jordan Poole 19 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Anderw Wiggins 18 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Nemanja Bjelica 14 sayı, 4-4 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Knicks Julius Randle 31 sayı, 5-8 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Derrick Rose 15 sayı, 3-4 3syaı, 4 ribaund, 6 asist ve Alec Burks 14 sayı, 2-10 3sayı, 4 asist ile direnene diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …