Güncel Haberler

Brooklyn, 7 Eksiğe Rağmen Toronto’yu Uzatmada Yendi

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Brooklyn Nets konuk ettiği Toronto Raptors‘ı 7 eksiğine rağmen uzatma sonunda 3.3 saniye kala Mills’in basketi sayesinde 129-131’lik skorla yenmeyi başardı.

İki takım da 28. maçlarını geride bırakırken Nets 20. galibiyetine ulaştı ve Raptors ise 15. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

James Harden, Bruce Brown, Paul Millsap, LaMarcus Aldridge, James Johnson, DeAndre’ Bembry ve Jevon Carter gibi isimlerden COVID-19 protokolleri nedeniyle yoksun olan Nets’de Kevin Durant 34 sayı, 13 ribaund, 11 asist ile triple-double yaparken, Patty Mills 30 sayı, 7-14 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Nic Claxton 16 sayı, 7 ribaund ve kenardan gelen Kessler Edwards 17 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Raptors cephesinde ise Fred Van Vleet 31 sayı, 6-14 3sayı, 4 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Gary Trent 25 sayı, 6-12 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Pascal Siakam 25 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Scottie Barnes 23 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …