Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Westbrook Takaslamak İstiyor!

NBA Batı Konferansı’nın güçlü takımlarından Los Angeles Lakers, Büyük Üçlüsü’nden Russell Westbrook‘u takaslamak istiyor.

Bleacher Report’da yer alan habere göre Lakers, yıldız oyun kurucu ile yolları ayırmanın alternatiflerini araştırıyor.

Kulüp yönetimi ve teknik ekip Westbrook’un Lebron ve Davis ile beklenen uyumu sağlayamadığı, Büyük Üçlü’den yeterli verimi alamadıklarına kanaat getirdiler ve bu nednele de 33 yaşındaki guardı takas etmek için pazar araştırmalarına başladılar.

Fischer, LeBron – Davis ve Westbrook üçlüsünün, Lakers‘ın umduğu şekilde işlemediğini gördü ve 33 yaşındaki oyun kurucuyu takas etmek için harekete geçti. Ancak Westbrook’un kontratının bitmesine daha 2 yıl olması ve 91 milyon dolarlık bir sözleşmeye sahip olması, bu hamleyi çok olası kılmıyor. Çünkü ligde onun bu yüksek kontratını denkleyebilecek bir oyuncu yok. Lakers, Sixers ile yollarını ayıracak Simmons ile ilgilense de Sixers’ın gündeminde Westbrook yok.

Bu sezon eleştiri oklarının en büyük hedefi konumundaki Westbrook, şuana kadar 19.5 sayı, 7.7 ribaund, 8.4 asist istatistikleriyle mücadele etti. Bu rakamlar bir çok oyuncu için çok iyi seviyede görünse de Westbrook’un 20 sayı ortalamasının altında bir üretimi en son 2010-11 sezonunda, yani kariyerinin 2. sezonunda yaptığının altını çizelim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …