Güncel Haberler

Harden’sız Brooklyn, Detroit’i Farklı Geçti (Durant’ten sezon rekoru)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ekibi Brooklyn Nets, konuk olduğu zayıf rakibi Detroit Pistons‘ı Durant’in skorer oyunu eşliğinde 116-104’lük skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Nets, 27. maçında 19. kez kazanırken, Pistons ise 26. maçında 22. kez kaybetmiş oldu ve mağlubiyet serisini 12 maça çıkardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden’dan yoksun olan Nets’de Kevin Durant 51 sayı, 5-10 3sayı, 7 ribaund, 9 asist ile bu sezon NBA’de üretilen en yüksek skora ulaşırken, Patty Mills 18 sayı, 4-10 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, LaMarcus Aldridge 15 sayı, 5 ribaund ve kenardan gelen Cam Thomas 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Pistons cephesinde ise draftın 1 numarası Cade Cunningham 26 sayı, 5-8 3sayı, 8 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, kenardan gelen isimler Frank Jackson 25 sayı, 6-13 3sayı ve Saben Lee 17 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/gfVbabEVwTA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …