Güncel Haberler

Milwaukee, New York Deplasmanında Rahat Kazandı (Giannis’den triple-double)

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks konuk olduğu New York Knicks‘i Giannis’in triple-doube’ı eşliğinde 112-97’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Bucks 28. maçında 18. kez kazanırken, Knicks ise 27. maçında 15. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 20 sayı, 10 ribaund, 11 asist ile triple-double’a imza atarken, Khris Middleton 24 sayı, 4-11 3sayı, 8 ribaund, 4 asist, Bobby Portis 19 sayı, 10 ribaund, 3 top çalma, Jrue Holiday 13 sayı, 4 ribaund, 5 aist ve Grayson Allen 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Knicks cephesinde ise Quentin Grimes 27 sayı, 7-13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Derrick Rose 18 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen Kevin Knox 18 sayı, 5-12 3sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …