Güncel Haberler

Davis’siz Lakers, Orlando’yu Rahat Geçti (Lebron’dan 101. triple-double)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers konuk ettiği Doğu’nun zayıf ekiplerinden Orlando Magic‘i Davis’den yoksun olmasına rağmen 94-106’lık skorla rahat geçti.

İki takım da 28. maçlarını geride bırakırken Lakers 15 galibiyete ulaştı ve Magic ise 5 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Davis’den yoksun olan Lakers’da Lebron James 30 sayı, 3-7 3sayı, 11 ribaund, 10 asist, 3 blok ile kariyerinin 101. triple-double’ına imza atarken, Russell Westbrook 19 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Talen Horton-Tucker 19 sayı, 3-6 3sayı, 3 aist, 6 top çalma ve kenardan gelen Carmelo Anthony 13 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Magic cephesinde ise Cole Anthony 21 sayı, 4-11 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Franz Wagner 20 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Wendell Carter Jr. 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Terrence Ross 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/XrfvZ6J1a_Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …