Güncel Haberler

Telekom, Andorra Deplasmanında Galibiyet Arayacak

7DAYS EuroCup 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, İspanyol ekibi Andorra‘ya konuk oluyor.

8 Aralık Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz koç Gören ile yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni koçunu açıklamadı ve takımın başında yardımcı koç Candost Volkan görev alacak. Ankara ekibi şuana kadar oynadığı 5 maçtan 3 tanesini kazanırken, son olarak konuk ettiği Kuban’ı 88-85 ile yenmişti. BSL’de ise son maçta konuk ettiği Merkezefendi’yi 94-72 gibi farklı bir skorla geçti. O maçta Johnson 18 sayı, 6 ribaund ve Ennis 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

İspanyol ekibi de temsilcimiz gibi 5 maçından 3 tanesini kazandı şuana kadar. Son maçlarında konuk oldukları Badalona’ya 90-80 ile kaybetmişlerdi. Haftasonu Endesa sahnesinde çıktıkları son maçta ise konuk ettikleri Obradoiro’yu 86-73 ile yenmişlerdi. O maçta Noua 13 sayı, 4 ribaund ve Morgan 10 sayı, 5 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …