Güncel Haberler

Galatasaray, Top 16 Bileti İçin PAOK Karşısına Çıkıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray NEF, Sinan Erdem’de Yunan ekibi PAOK ile karşılaşacak.

8 Aralık Çarşamba saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilecekler.

Temsilcimiz Galatasaray 4 maçın ardından hanesine 3 galibiyet yazdırdı. Sarı kırmızılılar bu maçı kazanırlarsa grup liderliğini ve top 16 turunua direkt katılım biletini garantileyip son maça sadece formalite için çıkacaklar. Gruptaki son maçlarında konuk ettikleri Igokea’yı 82-74 ile geçerken, son BSL maçında ise zorlu Karşıyaka deplasmanında 73-67 ile kaybetmişlerdi. O maçta Blackshear 21 sayı, 7 ribaund ve Akoon-Purcell 12 sayı ile öne çıkmışlardı.

Yunan ekibi ise 4 maçtan 2 tanesini kazanabildi ve grupta 2 ya da 3. sırada yer alabilmek adına halen şansları devam ediyor. Hatta bu maçı kaybetseler bile son haftaya bu şanslarını taşıyacaklar. Gruptaki son maçlarında konuk oldukları denk rakipleri Nymburk’u 71-75 ile yenmişlerdi. Son lig maçında ise deplasmanda Apollon’a 95-91 ile kaybetmekten kurtulamadılar. O maçta DiLeo 24 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Love 22 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, PAOK’u Rahat Geçti

Yunanistan Ligi 16. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği PAOK‘u 77-62’lik skorla çok rahat geçti. Bu …