Güncel Haberler

Bahçeşehir’in 2. Turda İlk Rakibi London Lions

FIBA Europe Cup 2. tur ilk maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji Britanya şampiyonu London Lions‘ı konuk edecek.

8 Aralık Çarşamba günü saat 17:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz ilk turda E grubunda altıda altı yaparak grubu lider olarak tamamlamıştı. Bu sayede de adlarını 2. tura yazdırdılar. Son maçta konuk ettikleri Leiden’i 84-61 gibi net bir skorla kazanmışlardı. Haftasonu BSL’de oynadıkları maçta ise güçlü rakipleri, son şampiyon Anadolu Efes’e direnseler de uzatma sonunda 95-88 ile kaybetmekten kurtulamadılar. Yeni transfer Dekker’ın takıma katılıp katılmadığı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Britanya şampiyonu ise ilk turda A grubunda oynadığı 6 maçtan 5 tanesini kazandı ve avareajla Bayreuth’un ardından grup ikincisi olarak çıktı üst tura. İlk turdaki son mçalarında deplasmanda Bayreuth’a 97-78’lik skorla farklı yenilmişlerdi. Kendi liglerinde oynadıkları son maçta ise konuk ettikleri Giants’ı 107-80 gibi farklı bir skorla geçtiler. O maçta Dirk Williams 30 sayı ile öne çıkarken, Lorenzo Cugini 18 sayı, 5 ribaund ve Kylor Kelley 14 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Europe Cup’daki İlk Sınavına Çıkıyor!

Manisa BBSK, tarihindeki ilk kez Avrupa kupasında boy gösteriyor! Temsilcimiz FIBA Europe Cup eleme turunun …