Güncel Haberler

Bahçeşehir’in İkinci Tur Grubundaki Rakipleri Belli Oldu

Ülkemizi FIBA Europe Cup‘da temsil eden Bahçeşehir Koleji‘nin 2. tur grubundaki rakipleri belli oldu.

Temsilcimiz ilk tur grubunu altıda altı yaparak, namağlup lider olarak tamamladıktan sonra ikinci tura L grubunda devam edecek rakipleri London Lions, Avtodor Saratov ve Bakken Bears olacak.

Temsilcimiz ilk maçında 8 Aralık’da İngiltere’de London Lions karşısında çıkacak.

Gelin biraz rakiplerimizi tanıyalım:

Britanya şampiyonu London Lions, ilk tur grubunda A grubunda oynadığı 6 maçtan 5 tanesini kazanarak averajla Bayreuth’un arkasında 2. sırada yer alarak adını 2. tura yazdırmıştı. Isaiah Reese (17.0 sayı, 5.5 ribaund, 6.3 asist) ve Dirk Williams (15.8 sayı, 2.3 asist) takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Rus ekibi Avtodor ise D grubunda 6 maçtan 5 tanesini kazanarak lider olarak 2. tur gruplarına katılma hakkı kazandı. Jaron Johnson (14.0 sayı, 4.7 ribaund, 2.8 asist) ve Zeljko Sakic (14.0 sayı, 5.5 ribaund, 2.7 asist) takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Danimarka şampiyonu Bakken ise 6 maçtan 4 tanesini kazanarak averajla G grubunda ikinci sırada yer alarak 2. tur biletini kapmayı başardı. Ryan Evans (15.2 sayı, 6.2 ribaund) ve Jarred Ogungbemi-Jackson (16.3 sayı, 2.7 ribaund, 5.3 asist) takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Europe Cup’daki İlk Sınavına Çıkıyor!

Manisa BBSK, tarihindeki ilk kez Avrupa kupasında boy gösteriyor! Temsilcimiz FIBA Europe Cup eleme turunun …