Güncel Haberler

Koç Ataman ve Pleiss, Alba Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Almanya’da Alba Berlin ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Alba Berlin, atletik ve hızlı uzunları, çok iyi şutör forvetleri ve oyun kurucu Maodo Lo ve Tamir Blatt ile tempolu ve çok katlı oyun sistemi olan bir takım. Kazanmak için mutlaka savunma ribauntlarını alıp, az top kaybı ile kontrollü hücum yapmamız gerekiyor. Bu maçta bu sezon ilk kez tam kadro sahaya çıkmayı hedefliyoruz. Şampiyonlar asla geri adım atmaz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli uzun Tibor Pleiss ise şu ifadeleri kullandı:

Almanya’ya gelmek benim için her zaman özeldir. Alba Berlin maçı bizim için çok önemli bir maç olacak ve bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Alba Berlin, küçümsenmemesi gereken iyi bir takım. Ritim bulmalıyız ve sıralamada üzerimizde bulunan takımlar ile aramızdaki farkın açılmasına izin vermemeliyiz

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …