Güncel Haberler

Karşıyaka, Manresa’dan Rövanşı Almaya Çalışacak

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İspanya’da Manresa‘ya konuk olacak.

9 Kasım Salı günü saat 23:00’da başlayacak olan ve Pavelló Nou Congost’da oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İspanyol ekibi gruptaki 3 maçını da kazanarak namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturuyor. Buradaki son maçlarında temsilcimzi Karşıyaka’yı İzmir’de 67-72 ile yenmeyi başarmışlardı. Sonrasında kendi liglerinde bu haftasonu oynadıkları maçta ise konuk oldukları denk rakiplerinden Burgos’u 82-90 ile yenmeyi bildiler. O maçta Francisco 28 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Jou 12 sayı, 5 ribaund ile öne çıkmışlar, toplamda 6 isimden çift haneli skor katkısı almışlardı.

Temsilcimiz ise gruptaki 3 maçından 2 tanesini kazandı ki son maçında belirttiğim gibi Mustafa Kemal Atatürk Salonu’nda konuk ettiği Manresa’ya 67-72 yenilmişti maalesef. Kaf-Kaf ligde oynadığı somn maçta ise deplasmanda Merkezefendi’yi 73-81’lik skorla yenmeyi başarmıştı. O maçta Blackmon 24 sayı, 2 ribaund, M’Baye 12 sayı, 5 ribaund ve Taylor 12 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin mimarları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …