Güncel Haberler

Larkin: “Birden Fazla Sezon Oynadığım Tek Takım Anadolu Efes.”

Anadolu Efes‘in yıldız oyuncusu Shane Larkin, EuroLeague resmi sitesinin konuğu oldu.

Bu sezon henüz beklentileri karşılayamamış olsa da Turkish Airlines Euroleague‘in en önemli skorerlerinden biri olan Anadolu Efes‘in guardı şu ifadeleri kullandı:

Bildiğiniz gibi Türk vatandaşı oldum, bu ülkeyi seviyorum. Miami’den ayrılırken herkes eve dönmemi istiyordu ama ben ‘zaten eve gidiyorum’ diye düşünüyordum. Benim için bir farkı yok. İstanbul, benim kalbimin bir parçası oldu. Hayatımın sonuna kadar da özel bir yeri olacak.

Euroleague Resmi Sitesi

Bu, benim profesyonel kariyerimdeki 4. yılım. Kariyerimin neredeyse yarısını burada geçirdim. Birden fazla sezon oynadığım tek takım Anadolu Efes.

Euroleague Resmi Sitesi

İstanbul’a geldiğimde her anın keyfini çıkarmaya, farklı bir kültürü farklı bir tecrübeyi yaşamaya odaklanıyorum. Hayatımda başıma gelen en iyi şey bu. Kişiliğimi değiştirdi, bana farklı ilkeler kazandırdı… Harika bir yolculuk. Bunu dünyaları verseler değişmem. Şu an içinde olduğum durum dolayısıyla çok mutlu ve minnettarım.

Euroleague Resmi Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …