Güncel Haberler

Galatasaray, Liderliği Korumak İçin Igokea Karşısında

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray NEF, liderlik koltuğundaki yerini korumak için Igokea‘yı konuk ediyor.

9 Kasım Salı günü saat 20:00’da başlayacak ve Sinan Erdem’de oynanacak karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz grupta oynadığı 3 maçtan 2 tanesini kazandı ve averajla Nymburk’un önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Son olarak geçen hafta PAOK’a konuk olmuş ve 81-74 ile kaybederek ilk mağlubiyetini almıştı. Haftasonu ise BSL sahnesinde konuk oldukları Gaziantep’e 74-66 ile yine kaybetmişlerdi. O maçta Trimble 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Kerry Blackshear 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile öne çıkmışlardı.

Bosna ekibi ise gruptaki 3 maçından 2 tanesini kaybetti ve averajla PAOK’un önünde 3. sırada yer alıyor. Son maçlarında konuk oldukları Nymburk’a 86-82 ile kayberderken, ardından Adriyatik Ligi’ndeki haftasonu mücadelesinde Mornar Bar’a deplasmanda uzatma sonunda 82-76 ile yenilmekten kurtulamamışlardı. O mçata Ilic 22 sayı, 9 ribaund, Stephens 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Josilo ise 11 sayı, 6 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

İki takım gruptaki ilk maçlarında Bosna’da karşılaşmışlar, temsilcimiz Galatasaray karşılaşmayı 85-89’luk kazanmayı başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …