Güncel Haberler

Türkiye Basketbol Federasyonu, Seyirci Kısıtlamasını Kaldırdı!

Türkiye Basketbol Federasyonu‘ndan basketbol severleri keyiflendiren bir açıklama geldi.

Covid-19 önlemleri nedeniyle yüzde 50 kapasiteyle devam eden sezon hakkında yeni bir güncelleme yayınladı ve yapılan bu resmi açıklamaya göre artık 5 Kasım 2021’den sonra oynanacak tüm karşılaşmalarda salonlara tam kapasite taraftar alımı yapılabilecek:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu, TBF Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalarda salonlara %100 kapasite ile seyirci alınmasına karar vermiştir.

2021-2022 Sezonunda Basketbol Müsabakalarında Uygulanacak Güncel Covid-19 Tedbirleri Protokolü’ne ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …