Güncel Haberler

Beşiktaş, Rytas’a 21 Farktan Yakalanıp Çift Uzatma Sonunda Kazanabildi

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Lietuvos Rytas karşısında 21 sayı farktan yakalandı ve çift uzatma sonunda 82-79’luk skorla kazanabildi.

Bu sonuçla temsilcimiz H grubunda 2-1 ile liderlik koltuğunda otururken, Rytas ise 1-2 ile 2. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Siyah beyazlılarda Trevon Bluiett 21 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Dedric Lawson 17 sayı, 12 ribaund, 5 asist ve Isaiah Whitehead 16 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rytas cephesinde ise Margiris Normantas 18 sayı, 3-8 3sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Gytis Radzevicius 13 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, Mindaugas Girdziunas 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Ivan Buva 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …