Güncel Haberler

Karşıyaka, Yalova’ya 17 Farktan Yakalansa da Roll ile Kazanmayı Bildi

ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Semt77 Yalovaspor karşısında farkı 17 sayıya kadar çıkarmasına rağmen yakalandı ama son bölümde tecrübeli Roll’ün ağırlığını koyması ile sahadan 79-73’lük skorla galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Kaf-Kaf’ın derecesi 5-1 olurken, Yalova ise yola 2-4 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Michael Roll 18 sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Burak Can Yıldızlı 12 sayı4 ribaund, Tony Taylor 12 sayı, 5 ribaund, Bonzie Colson 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Amath M’Baye 11 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yalovaspor cephesinde ise Glenn Cosey 21 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Lamont Jones 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isimler olurlarken, Brian Conklin ise 12 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma ile onlara çift haneli skor katkısı ile destek olabilen yegane isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …