Güncel Haberler

Anadolu Efes’den “Kara” Euroleague Rekoru

Geçen sezonu Turkish Airlines Euroleague şampiyonu olarak tamamlayan ve ülkemizi gururlandıran Anadolu Efes, maalesef bu sezonun ilk 6 maçında büyük bir hayal kırıklığı yarattı…

Anadolu Efes, şuana kadar çıktığı 6 maçtan 5 tanesini kaybederek kadrosunu korumuş olmasına rağmen beklentileri karşılamakta zorlanıyor, yeni bir takımmış ve adaptasyon sorunu yaşıyormuş gibi kötü sinyaller veriyorlar.

Bu facia başlangıçla modern Euroleague tarihinde bir şampiyonun yeni sezona yaptığı en kötü başlangıç rekroruna da imza attılar maalesef…

Daha önce Real Madrid, 2015-16 sezonunda yaşadığı şampiyonluğun ardından yeni sezonda ilk 6 maçından 4 tanesini kaybederek bu kara rekorun sahibi konumundaki takımdı.

Diğer taraftan 1998-1999 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Zalgiris Kaunas da bir sonraki sezona 1-5 ile başlamıştı ama o dönemde Euroleague, FIBA tarafından organize ediliyordu.

Kaynak: Basketnews

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …