Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 7.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç haftasının 2. ayağı niteliğindeki 7. hafta maçları Perşembe programıyla başlıyor.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımdaki güncellemeleri, yaptığım değişiklikleri hazırladım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Zvezdan Mitrovic (AS Monaco)
  • Sergio Rodriguez (Olimpia Milano)
  • James Nunnally (Maccabi Tel Aviv)
  • Walter Tavares (Real Madrid)

Ardından da kadromuza yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Dimitris Priftis (Panathinaikos): Sezona kötü başlayan Yoncalar, son maçlarda toparlanma sinyalleri veriyorlar. Temsilcimiz son şampiyon Efes’i OAKA’da 95-69 net bir skorla yendikten sonra nispeten daha kolay bir rakip Asvel ile karşılaşacaklar. Evlerinde bir kez daha kazanmalarını bekliyorum.
  • Daryl Macon (Panathinaikos): Sezona kötü giren ama son maçlarda toparlanan Panathinaikos’da bu başarılı performansların lideri kuşkusuz çaylak guard Macon. 2 gün önce de yine OAKA’da konuk ettikleri Efes karşısında 34 sayı, 4 ribaund, 3 asist istatistikleriyle onu takımda tutanlara 41.8 puan getirmişti. Asvel karşısında da ondan yüksek performans bekliyorum, hatta takım kaptanı yaptım ki 2 kat fazla puan alabilelim.
  • Georgios Papagiannis (Panathinaikos): Efes karşısında çok iyi bir Panathinaikos izledik. Bu kadar formda bir takım varken ve karşılarında da Asvel gibi dişlerine göre bir rakip varken takımın pivotunu da almamak olmazdı. Dev uzun Efes’e karşı 12 sayı, 10 ribaund, 3 blok ile onu takımda tutanlara 27.5 puan kazandırmıştı. Asvel maçında da Fall karşısında tecrübesi ve daha çabuk ayakları ile fark yaratacağını düşünüyoru çember altında.
  • Vladimir Lucic (FC Bayern Munich): Sezona sakat olarak başlayan Sırp forvetin, koç Trinchieri’nin sistemi için ne kadar önemli olduğunu döner dönmez anladık. Forma giydiği 2 maçı da kazandı Alman ekibi. Son larak 2 gün önce Milano’yu yenerken 20 sayı, 3 asist ile onu elinde tutanlara 19.8 puan kazandırmıştı ki Alman derbisinde de Alba karşısında Bayern’in en güvendiği silah olacak kuşkusuz.

Yapılan değişiklikler sonrası takımımızın yeni görüntüsü bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …