Güncel Haberler

CSKA, Parma Deplasmanında Şov Yaptı (Faried ilk maçına çıktı)

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova konuk olduğu Parma Perm‘i 60-82’lik skorla çok rahat geçti.

Bu sonuçla CSKA 4. maçının da namağlup tamamlarken, Parma ise 2. maçında ilk yenilgisini almış oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 16-25
  2. çeyrek: 11-12
  3. çeyrek: 10-19
  4. çeyrek: 23 -26

Shengelia ve Milutinov’dan yoksun olan CSKA’da Gabriel Lundberg 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en etkili isim olurken, Daniel Hackett 14 sayı, 2 ribaund, Joel Bolomboy 10 sayı, 6 ribaund ve Will Clyburn ise 10 sayı, 5 ribaund ile katkı verdiler. İlk maçına çıkan yeni transfer Kenneth Faried ise 11 dakika sahada kalırken skor üretemeden sadece 3 ribaund ile katkı verebildi.

Parma cephesinde ise Mareks Mejeris 10 sayı, 3 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim olurken, Artisom Parakhouski 9 sayı, 9 ribaund ve Adas Juskevicius ile Eigirdas Zukauskas ise 8’er sayı üretebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Anadolu Efes, Parma’yı Yerlileri ile Geçti

Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren Anadolu Efes, 6.maçındaki rakibi Parma Perm‘i yerli oyuncularının etkili performansı sayesinde …