Güncel Haberler

Bahçeşehir, Deplasmanda Galatasaray’ı Devirdi

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Galatasaray NEF‘i 78-85’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla her iki takımın da derecesi 2-2 oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Jamar Smith 14 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Erkan Yılmaz 13 sayı, 8 ribaund, Ben Bentil 10 sayı ve Oğuz Savaş 10 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bost’tan yoksun olan Galatasaray’da ise Melo Trimble 33 sayı, 7-11 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilemiş olsa da galibiyet için yeterli olamadı. DeVaughn Akoon-Purcell de 13 sayı, 6 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …