Güncel Haberler

Koç Sarıca, Bursaspor Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Bursaspor’u 76-62’lik skorla rahat yenmişti.

Karşılaşmanın ardından İzmir ekibinin başarılı koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Galibiyetler güzel ama onun yanında oynadığımız oyunlar da güzel. Bugün de baktığınızda yaptığımız müdafaa çok iyiydi. Bursaspor’un önemli dış adamları var. Buralara çok iyi defans yaptık. Belki Freeman maçın sonunda 17 sayıyı buldu ama hep önde olduğumuz periyotlarda attı. Maçın başında ilk 10 dakika Yunus mükemmel iş yaptı. Türlü türlü maçlar oynuyoruz. Geçen hafta Anadolu Efes‘e karşı hücumu çok iyi oynamıştık, bugün müdafaa kısmını oynadık. Yani her iki tarafı da oynayabilecek bir takımız. Biraz süreye ihtiyacımız var. Belki zaman zaman hatalar yapıyoruz ama bunlar bence normal. Bu hataları konuşuyoruz, çalışıyoruz ve arada da kaybetmemek çok önemli. Ben takımımı tebrik ediyorum. Pazar’dan bugüne çok önemli ve sert üç maç oynadık. Bir tanesi son saniyede kaybettik, ikisini kazanmayı başardık. Sonuçta süreç devam ediyor. Tony Taylor’ın bir sakatlığı vardı, bugün yarım kapasite ile oynadı. Semih’in dizinde de ufak bir problem var. Bunları tedavi edip önümüze bakacağız.

Bizde her an oyuna girebilecek, bir maçı daha fazla dakika ile oynayabilecek oyuncu sayısı fazla. Ama bunların seçimini maç maç veya maçın içindeki özel duruma göre seçmeye çalışıyoruz. Bugün biraz daha haftanın verdiği yorgunluktan dolayı fazla rotasyona gittik. Her oynayan da elinden geleni yaptı. Daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi bir Karşıyaka izletiyoruz. Zaten sonuna kadar mücadele eden bir takımız. Yavaş yavaş taraftarımız da imkanı olduğu kadar salonu doldurmaya başladı. Güzel bir hafta sonu. Takımımı kutluyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …