Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka, Polonya Şampiyonunu Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Polonya şampiyonu Slam Stal Ostrow‘u konuk edecek.

Temsilcimiz sezona iki kulvarda da iyi bir giriş yaptı. BSL’de ikide iki yaptıktan sonra bu haftasonu son şampiyon Anadolu Efes ile karşılaşmışlar ve deplasmanda olmalarına rağmen iyi direnerek 78-77 ile kaybetmişlerdi. Michael Roll 23 sayı, 5-7 3sayı ile maçın en skorer ismi olmuştu. Buradaki ilk maçlarında ise denk rakiplerinden Hapoel Jerusalem’e konuk olmuşlar ve Bonzie Colson’un son saniye basketiyle 84-86 kazanmışlardı. O maçta Colson 22 sayı, 13 ribaund ile yıldızlaşmıştı.

Son Polonya şampiyonu Ostrow ise lige kötü başlayıp sonra toparladı, 6 maçlarından 4 tanesini kazandılar. Son maçlarında deplasmanda Dabrowa’yı 96-112 ile yenmişlerdi. O maçta Kulig 20 sayı, 6 ribaund ile öne çıkan isimdi. Bu gruptaki ilk maçlarında ise Manresa’ya deplasmanda 81-76 ile kaybetmişlredi. O maçta Young 16 sayı, 4 ribaund ile öne çıkan isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …