Güncel Haberler

Galatasaray, Bosna Hersek’de Galibiyet Arayacak

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray Nef, Bosna Hersek temsilcisi Igokea ile karşı karşıya gelecek. Bosna Hersek’teki Laktaši Sports Hall’da 13 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 19.30’da başlayacak.

Grubundaki ilk maçında ERA Nymburk’u 101-85 yenen temsilcimiz, bu maçtan da galip gelerek Avrupa macerasında seri yakalamak istiyor.

ERA Nymburk galibiyetinde Melo Trimble 8/10 üçlük isabetiyle maça damgasını vurdu. Birleşik Devletli guard 33 sayı, 6 ribaunt ve 3 asistlik performansıyla göz doldurdu. DeVaughn Akoon-Purcell, 16’sı ilk yarıda olmak üzere 23 sayı ve 6 ribauntluk performansıyla dikkat çekti. Dee Bost 13 sayı, David Kravish ise 10 sayıyla çift haneli skor üreten diğer isimler oldular.

Sarı kırmızılılar ING Basketbol Süper Ligi’nde ise çıktığı üç maçta aldığı iki galibiyetle yoluna devam ediyor.

Igokea, Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimizle birlikte gruba galibiyetle başladı. PAOK Saloniki’yi 68-64 yenen Bosna Hersek temsilcisinde 14 sayı kaydeden Antabia Waller ve 13 sayı ve 7 ribauntla oynayan Aleksa Radanov dikkat çekti. Igokea, yerel ligi ABA’da ise üç maçta iki galibiyet elde etti.

Sarı kırmızılılar bu maçın ardından ING Basketbol Süper Ligi’nde oynayacağı Bahçeşehir Koleji müsabakasına hazırlanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …