Güncel Haberler

Koç Ataman, CSKA Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem’de CSKA Moskova‘yı konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

CSKA Moskova ile zorlu bir maça çıkacağız. Alexey Shved ve Marius Grigonis’in katılması ile hücum güçleri çok yükseldi. Will Clyburn, Daniel Hackett, Iffe Lundberg ile etkili olurken, pota altında Tornike Shengelia ve Johannes Voigtmann’ın dış şut ve fizik gücünü kullanıyorlar. Simon’un sakatlığı hücum sistemimizde ciddi sıkıntı yaratıyor. Maçı kazanmak için mutlaka savunma sertliğini üst seviyeye çıkarıp, ribauntlarda etkili olarak hızlı hücumlarla sonuca gitmeliyiz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli uzun Bryant Dunston ise şu ifadeleri kullandı:

Euroleague’de evimizdeki ilk maçımızda CSKA Moskova gibi zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. CSKA Moskova ile son yıllarda birçok kez karşılaştık ve böyle üst düzey maçlar için çok çaba sarf etmemiz gerektiğini biliyoruz. Kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynamak, sahada galibiyet için mücadele ederken bize yardımcı olacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …