Güncel Haberler

RESMİ: Bologna, Abass’ın Yerini Cordinier ile Doldurdu (Analiz)

İtalya Lega Basket Serie A‘nın son şampiyonu ve 7DAYS EuroCup‘ın iddialı takımlarından Virtus Bologna, sakatlanan Abass’ın yerini doldurdu.

Geçen sezon Nanterre forması ile izlediğimiz Isaia Cordinier ile 2023 yazına kadar geçerli bir kontrat imzaladıklarını açıkladılar. Resmi olmayan bilgilere göre oyuncunun anlaşmasında 2022 yazında NBA çıkış hakkı olduğu gibi, takım bu sezon Euroleague bileti kapamazsa da direkt serbest kalma maddesi var.

Fransız kanat oyuncusu hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.96 metre boyunda olan 24 yaşındaki Cordinier bu sezon Pro A’da 34 maçta ortalama 30.8 dakika sahada kalırken 12.0 sayı, %24.3 3sayı, 4.9 ribaund, 3.7 asist, 1.5 top çalma, 15.7 verimlilik puanı ve EuroCup’da ise 13 maçta ortalama 33.7 dakika shada kalırken 15.8 sayı, %44.9 3sayı, 5.2 ribaund, 3.2 asist, 1.7 top çalma, 19.3 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=d1X3hX-fJDM&t=5s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …