Güncel Haberler

NBA GM Anketinde Alperen de Draftın “EN”leri Arasında

ESPN’in NBA GM’leri ile yaptığı ankette temsilcimiz Alperen Şengün de draftın “EN”leri arasında yer aldı.

30 genel menajerin kullandığı oylara göre 2021-22 sezonunun en iyi çaylağı seçilmesi beklenen iki isim belirlendi; Houston Rockets‘tan Jalen Green (%47) ve Detroit Pistons‘tan Cade Cunningham (%40).

5 yıl içerisinde hangi draft edilen isim daha iyi bir oyuncuya dönüşecek sorusunda ise 3 isim öne çıktı: Cleveland Cavaliers‘tan Evan Mobley (%33) ile başı çeken isim olurken onu Cade Cunningham (%30) ve Jalen Green (%23).

Seçildiği sıraya göre en büyük steal (hakettiği sıradan aşağıda seçilen) olarak görülen isimler: 5. sırada Orlando Magic‘in seçimi Jalen Suggs (%23) ve 16. sıradan seçilen temsilcimiz Alperen Şengün (%20).

NBA’deki en iyi uluslararası oyuncu Giannis Antetokounmpo (%60) seçilirken onu Luka Doncic (%27) ve Nikola Jokic (%13) takip etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …