Güncel Haberler

Barça, Deplasmanda Zaragoza’yı Rahat Yendi (Sertaç sakatlandı)

İspanya Liga Endesa 6. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona deplasmanda Zaragoza karşısında zorlanmadan 76-63’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Barça 5. maçını da kayıpsız geçerken Zaragoza ise yoluna 2-3’lük dereceyle devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 25-16
  2. çeyrek: 11-15
  3. çeyrek: 18-13
  4. çeyrek: 22-19

Barça’da Nigel Hayes 11 sayı, 3 ribaund, Nicolas Laprovittola 11 sayı, 2 asist ve Pierre Oriola 10 sayı, 5 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler oldular. Temsilcimiz Sertaç Şanlı ise 9 dakika süre alıp 7 sayı, 5 ribaund ile katkı verdikten sonra hafif bir sakatlık geçirdi ve sonrasında tedbir amaçlı tekrar oyuna girmedi.

Zaragoza cephesinde ise Stan Okoye 14 sayıi 4 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Jamel McLean 12 sayı, 4 ribaund ve Dino Radoncic 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ie direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …