Güncel Haberler

Koç Sarıca, Jerusalem Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka deplasmanda Hapoel Jersalem’i Colson’un son saniye üçlüğüyle 84-86 yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Başlangıçlar her zaman zordur. Çok iyi bir takıma karşı çok sert bir maç oynadık. Harika bir koçları ve tecrübeli oyuncuları var. Müthiş bir iş başardık. Maçtan önce onların geçiş hücumlarını durdurmanın ne kadar önemli olduğundan bahsettik. Burada onları durdurduk ama üç sayılık atışlarını engelleyemedik. 14 üçlük isabeti kaydettiler. Bu sayı bizim için çoktu.

Biz topu paylaştık, birlikte kaldık ve asla vazgeçmedik. Galibiyetten ötürü çok mutluyum. Bizim için harika bir başlangıç oldu. Oyuncularımı kutluyorum.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …