Güncel Haberler

Koç Ernak, Cluj Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka konuk olduğu Cluj’a 66-60’lık skorla yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın ardından Daçka koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Cluj, bizim çok saygı duyduğumuz bir takım. Romanya Ligi’nde, Romanya Kupası’nda ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde birçok maç oynadılar, bu yüzden hazır olduklarını biliyorduk. Sakat oyuncuları da geri döndü, takıma da bazı takviyeler yaptılar. Çok agresiflerdi. Maçın gidişatını etkileyen faktör top kayıpları oldu. Sanki genç takım gibi çok fazla top kaybı yaptık. Bu yüzden de sadece 60 sayı bulabildik.

Hücumda istediklerimizi yapamadık. 2 gün önce 2 uzatmaya giden bir maç oynadık. Sakat ve hasta oyuncularımız vardı evet ama bu bir bahane olamaz. Bu, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin bizim için açılış maçıydı, hazır olmalıydık. Bunu konuştuk ama pratiğe dökemedik. Cluj’u tebrik ediyorum. Umarım her iki takım da harika bir sezon geçirir.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …