Güncel Haberler

Koç Alimpijevic, Yalovaspor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında konuk ettiği Semt77 Yalovaspor’u son nefeste yenebilen Frutti Extra Bursaspor‘da koç Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sırp koç şu ifadeleri kullandı:

Yalova’ya ve koçlarına çok büyük saygı gösterdik. Çok iyi bir oyun oynadılar, onlara saygı duydum. Tek söyleyebileceğim taraftarlarımızdan özür dilemek istiyorum ancak onlara teşekkür de etmek istiyorum. Onlar bizi itmeseydi, bizi itici güç olmasalardı bu maçı kazanamazdık. Onlara çok teşekkürler. İstediğimiz gibi oynayamadık. İstediklerimizi yapamadık, kendi oyunumuzu oynamadık ve bazı hatalar yaptık. Benim de bazı hatalarım oldu. Taraftarlarımızdan tekrar özür diliyorum. Daha iyi olmayı deneyeceğiz. Yalovaspor’u tebrik ederim, onlara iyi bir sezon dilerim.

Tivibu Spor

Bursaspor’un tecrübeli oyuncusu Birkan Batuk ise şu ifadeleri kullandı:

Açıkçası bugün istediğimiz basketbolu ortaya koyamadık. Bursa’da oynamadığımız son turnuvada çok iyi bir basketbol oynamıştık, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ama bugün maalesef ilk maçımızda istediğimiz sertliği sahaya koyamadık fakat günün sonunda kötü oyunla galip geldik. Bunun için tabii ki mutluyuz. İlk maç bizim için iyi geçmedi. Belki biraz stresliydik, belki taraftarımızın önünde oynamak biraz heyecana sebep oldu ama sonunda onların desteğiyle galip gelmesini bildik. Bunun için mutluyuz. Onlara da teşekkür ediyoruz. Artık ikinci hafta Denizli deplasmanı için hazırlıklara başlayacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …