Güncel Haberler

Efes, Çok Zorlandığı Maçta Merkezefendi’yi Uzatma Sonunda Yenebildi

ING Basketbol Süper Ligi açılış maçında son şampiyon Anadolu Efes konuk ettiği ligin yeni takımlarından Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘ni uzatma sonunda 94-93’lük skorla yenebildi.

Normal sürenin bitimine 6 saniye kala Merkezefendi, Smith’in bulduğu zor üçlükle skoru 86-86’da eşitledi. Efes son hücumdan Micic ile faydalanamayınca maç uzatmaya gitti. Uzatmanın son hücumunda Efes 94-93 ile döndeyken, Merkezefendi Sestina’dan gelen top kaybıyla fırsatı değerlendiremedi ve maç bu skorla Efes lehine tescillenmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes‘de Vasilije Micic 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Bryant Dunston 22 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma ile en skorer isimler olurken, Filip Petrusev 13 sayı, 3 ribaund, Adrien Moerman 12 sayıi 11 ribaund, 2 top çalma ve Shane Larkin 10 sayı, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Merkezefendi cephesinde ise Adam Smith 29 sayı, 7-12 3sayı, 4 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Rihards Lomazs 22 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Davonte Upson 15 sayı, 11 ribaund, 2 blok ve Jeremy Hollowell 11 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …