Güncel Haberler

Aşı Olmayan Irving, Brooklyn’deki Maçlarda Sahaya Çıkamayabilir!

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Brooklyn Nets‘de yıldız oyun kurucu Kyrie Irving‘in durumu endişe yaratıyor!

NBA genelinde oyuncuların aşılanma oranı %90 olarak açıklanırken Fox Sports’da yer alan habere göre tecrübeli yıldız halen Covid-19 aşısını olmadı ve bu konu Brooklyn kulübü açısından ekstra önem taşıyor.

Çünkü New York ve San Francisco şehirlerinde Covid aşısı hakkında sıkı yönetmelikler var. Buna göre bu iki şehirde yer alan Knicks, Warriors ve Nets gibi takımların kadrosundaki oyuncular en az 1 doz aşı olmadan antrenmanlar ya da maçlar için kulüp tesislerine giremiyorlar, katı kurallar var. Diğer taraftan oyuncular dini ya da tıbbi açıdan aşı olmamaları gerektiklerini belgeyebilirlerse tesislere girebiliyorlar.

Konu hakkında geçtiğimiz günlerde isim vermeden açıklama yapan GM Marks da bu konuyu vurgulamıştı.

Şu anda kimin oynayıp kimin oynamayacağı hakkında bir yorum yapamam. Ancak kadromuzda aşı protokolünün gerekliliklerini karşılamayan bazı isimler var. Onların kim olduğunu şu anda söylemeyeceğim ancak kamp zamanı geldiğinde tam takım halinde çalışmalarımıza başlayabileceğimizi umut ediyoruz.

Eurohoops

Kaynak: Fox Sports & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …