Güncel Haberler

Doc Rivers, Simmons’ın Hazırlık Kampına Katılmasını Umuyor

Philadelphia 76ers koçu Doc Rivers, takımla sorunlar yaşayan Ben Simmons hakkındaki fikirlerini değiştirmiş durumda.

Bildiğiniz üzere Doğu ekibi Avustralyalı yıldız ile yolları ayırmak için takımlarla takas görüşmelerini sürdüyor. Ama bu süreçte ilginç bir gelişme yaşandı ve koç Rivers, All-Star konusunda geri adım attı tam anlamıyla.

Rivers, konferans yarı finalinde Hawks’a 7. maçın ardından elenmeleri sonrasında Simmons hakkında yaptığı yorumlarda geri vites yapmış durumda ve yıldız oyuncunun sezon öncesi kampa katılmasını umut ediyor.

ESPN’e açıklamalarda bulunan Rivers şu ifadeleri kullandı:

Umarım bu düşünceyi değiştirebiliriz. Bu bizim işimizin bir parçası. Ben Simmons’ı yeniden aramızda görmek isteriz. Onu tekrar getirebilirsek, getireceğiz. Onu aramızda istiyoruz.

ESPN

Doc Rivers’a “Ben Simmons şampiyonluk seviyesinde bir takımın oyun kurucusu mu bilemiyorum” sözlerinin hatırlatılması üzerine tecrübeli koç, ‘Aslında ben öyle bir şey söylemedim. Bu anlatılanlar olduğu zaman işlerimizi zorlaştıran şeyler oluyor. O soru sorulduğunda ‘aslında beyler şu anda bu tür şeylere cevap veremiyorum, buna nasıl cevap vereceğimi bile bilmiyorum” dedim. Ne olmuş yani? Bahsettiğim soruyu cevaplamamaktı. Ben Simmons ile alakası yoktu.” sözlerini söyledi.

Kaynak: ESPN & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …