Güncel Haberler

Zalgiris, Deplasmanda Jovanos’u Zor Yendi

Litvanya Ligi açılış haftasında son şampiyon Zalgiris Kaunas konuk olduğu ligin yeni takımı Jovanos CBet‘i zorlansa da 80-86’lık skorla geçmeyi başardı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 24-27
  2. çeyrek: 16-20
  3. çeyrek: 18-25
  4. çeyrek: 22-14

Zalgiris’de Lukas Lekavicius 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken, Edgaras Ulanovas 14 sayı, Joffrey Lauvergne 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Tyler Cavanaugh 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jovanos cephesinde ise Lachlan Anderson 20 sayı, 4 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Emmanuel Lecomte 16 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Juan Palacios 12 sayı, 7 ribaund ve Evaldas Saulys 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …